"De kunst is om zo te schrijven dat de boodschap aankomt en uitkomt." - Karin Bodde-Iltink

TeSpU.nl

   Tekst en Support per Uur!   
laptop stock photo

 TEKST
Uw bedrijf goed op het web!

Een goede tekst intrigeert de lezer, trekt aan, beweegt en raakt. Een goed verhaal brengt de bedoelde boodschap over en scoort.

Woorden helpen mee om uw bedrijfsdoelen te bereiken. Ik schrijf ze samen met u. Vanuit uw identiteit en voorkeursstijl begin ik met het schrijven, u leest het verhaal en geeft feedback, ik herschrijf en de boodschap staat.
Het komt er op neer de juiste woorden te vinden bij uw bedrijf, bedrijfsactiviteiten en uw klanten ťn hun behoeften. De vragen wie bent u, wat doet u en wat biedt u uw klant als onderscheidende dienst, zijn daarbij leidend. Ik maak uw bedrijf zichtbaar door uw verhaal te schrijven. Een goed verhaal met treffende beelden creŽert aantrekkingskracht. Het bindt uw bestaande klanten en trekt nieuwe klanten aan.

Aan welke vormen en diensten kunt u denken als ik het heb over het schrijven van zakelijke teksten? Vanuit mijn kennis en ervaring en op basis van mijn bewezen krachten geef ik u een aantal praktijkvoorbeelden. Zie hiernaast enkele verschillende mogelijkheden.2013-2014 | Tekst en Support per Uur | KvK-nummer: 57220417