"De kunst is om zo te schrijven dat de boodschap aankomt en uitkomt." - Karin Bodde-Iltink

TeSpU.nl

   Tekst en Support per Uur!   
laptop stock photo

 SUPPORT
Support, wat kan dit voor u betekenen?

Als Secretaresse kan ik u een brede secretariŽle ondersteuning bieden. Welke kwaliteiten heeft een Secretaresse dan en wat kan een Secretaresse voor u doen? 

In de van Dalen staat de volgende omschrijving van een Secretaresse: “Werkneemster die de correspondentie van een bedrijfschef opneemt, uittikt en verzendt, telefoonzaken namens de chef afhandelt."

In mijn ogen hoort een Secretaresse meer dan dat te doen. Ik doe zelf in ieder geval meer dan dat. Dat heeft ook te maken met het voortschrijden van de techniek en bijbehorende mogelijkheden. Maar op de eerste plaats met mijn persoonlijk instelling proactief te zijn en op de wensen van mijn opdrachtgevers gericht te zijn.

Ik heb me altijd verbaasd over advertenties waarin gevraagd werd naar een ‘Duizendpoot’. Deze naam vind ik niet dekkend en zelfs een beetje oneerbiedig. Aan de andere kant kan een Secretaresse in de loop der jaren wel duizenden zaken afhandelen! Althans zo ervaar ik dat.

Wat kun u verwachten in mijn rol als 'Secretaresse'? Juist omdat er in al die jaren vele uiteenlopende zaken door mijn handen zijn gegaan, kunt u veel werk delegeren. Dit varieert van het uitvoeren van klassieke secretariŽle werkzaamheden als agendabeheer tot en met het uitvoeren van speciale projecten zoals het organiseren van een klantendag. Ik beheers een breed palet aan diensten. Per saldo zult u door mijn inzet meer presteren. Eťn plus ťťn maakt drie. U krijgt uw handen vrij voor uw kernactiviteiten!

Hiernaast geef ik een paar voorbeelden uit de praktijk.
2013-2014 | Tekst en Support per Uur | KvK-nummer: 57220417